servicii_birouri

Reamanajare Spatiu Birouri

Spatiul de birouri de care dispune o companie spune multe despre aceasta, motiv pentru care trebuie sa se acorde o atentie semnificativa amenajarii sale pentru a se crea o identitate vizuala in functie de natura serviciilor prestate.

Detalii
servicii_compartimentari_gips_carton

Compartimentari Gips Carton

Compartimentarile gips carton sunt o alternativa la peretii din beton si se monteaza cu usurinta in cel mai scurt timp, fiind foarte comod pentru clienti, care pot schimba imediat infatisarea unui spatiu. Avantajele aduse de montarea peretilor din gips carton sunt numeroase.

Detalii
servicii_compartimentari_pereti_sticla

Compartimentari si Pereti din Sticla

Oferim cele mai bune servicii in materie de compartimentari sticla si pereti de sticla, fiind o alegere ideala pentru toti cei care isi doresc ca orice spatiu interior sa capete un aspect modern si placut. Dispunem de cele mai moderne echipamente si materiale.

Detalii
servicii_demontari_remontari

Demontari, Remontari Pereti Sticla

Folosim cele mai moderne aparate si materiale pentru interventia in vederea demontarii si remontarii peretilor din  sticla atunci cand operatiunea a fost efectuata de catre altii si nu s-au obtinut rezultatele urmarite.

Detalii
servicii_zugraveli

Zugraveli Interioare

Zugravirea unui spatiu interior reprezinta o etapa importanta intotdeauna si aduce ocazia de a schimba total infatisarea incaperii, motiv pentru care este esential ca procedura sa se efectueze in cele mai bune conditii.

Detalii
servicii_tavane_casetate

Montari Tavane Casetate

Amenajarea propriei locuinte sau a unui spatiu comercial implica numeroase aspecte complexe. Fie ca se urmareste obtinerea unui aspect modern, fie a unuia clasic, tavanele casetate sunt foarte practice din mai multe puncte de vedere.

Detalii