Cine Suntem

despre_noi

M&M CONSTRUCT XXI SRL este o firma inființată în anul 1999 din pasiunea pentru atingerea perfecțiunii în construcții și spiritul întreprinzător al unei tinere echipe de constructori români, cu misiunea de a oferi clientilor nostri cel mai inalt nivel al calitatii in constructii.

încă de la începutul activității idealul nostru profesional poate fi rezumat prin cuvintele „construiește cum ai vrea sa ți se construiască”. Am urmărit întotdeauna să ne impunem prin calitatea serviciilor oferite, respectarea cu strictețe a tuturor standardelor în materie, realizarea cu celeritate a lucrărilor si acoperirea unei game cat mai complete de servicii, astfel incat odata inceputa lucrarea, sa putem întotdeauna sa o finalizăm în termenul asumat și să rezolvăm orice alte probeleme inerente executarii unei lucrări. De aceea, la noi puteti apela cu incredere pentru orice fel de servicii in domeniul amenajarilor interioare.

Firma noastră execută servicii complete de amenajări interioare și exterioare, renovări și reparații, finisaje pentru apartamente, case, vile, spații comerciale, birouri, instalații electrice, termice și sanitare, precum și servicii de mentenanță.

Datorită experienței profesioniștilor noștri, lucrarile sunt executate in cel mai bun timp posibil, iar termenele de executie sunt intodeauna stabilite clar încă de la inceputul lucrării. De asemenea, fiecare lucrare beneficiază de garanție, in funcție de natura lucrărilor executate și în acord cu prevederile legale în materie.

DE CE NOI?

Pentru ca suntem:

  • O firma care executa toate tipurile de lucrari de amenajari interioare transformarii spatiului dumneavoastra, pentru ca acesta sa corespunda asteptarilor si nevoilor dvs
  • O firma cu cu cel mai bun pret al calității excepționale a lucrărilor

Pentru ca respectam:

  • Standardele de calitate;
  • Termenele de realizare stabilite;
  • Flexibilitate în acoperirea tuturor cerințelor dumneavoastră;
  • Toate prevedrile legale în materie.

Experienta

Amenajări interioare și exterioare
Renovări și reparații
Finisaje pentru apartamente, case, vile, spații comerciale, birouri
Instalații electrice, termice și sanitare
Servicii de mentenanță.

Vino in Echipa MMConstruct!

MMConstruct accepta in mod continuu CV-urile aplicantilor care doresc sa fie cei mai buni in domeniul lor si care poseda urmatoarele atribute: abilitati de comunicare si organizare, atentie la detalii, determinare, incredere, entuziasm, sinceritate, atitudine pozitiva.
Trimite CV